CAW Noord-West-Vlaanderen

U bent hier

Werken bij het CAW

Het CAW is regelmatig op zoek naar nieuwe geëngageerde medewerkers. Het CAW heeft jarenlange expertise in hulpverlening aan mensen, met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving. Ook preventie en het signaleren van maatschappelijke noden en oplossingen bij het beleid is voor het CAW een dagelijkse prioriteit. Verbondenheid, toegankelijkheid en geloven in krachten van mensen dragen we hoog in het vaandel. Jij ook?

Werken in het CAW

Wil je graag mee jouw schouders zetten onder het maatschappelijk project van het algemeen welzijnswerk? Dan kan je hier alle openstaande vacatures in het CAW raadplegen

Stageplaatsen

Studenten zijn de toekomst van de sociale sector en dus van groot belang voor het CAW. We geven je graag kansen op praktijkervaring. Bekijk vooraf even het aanbod bij de informatie voor professionals en bepaal voor welk(e) werking(en) je interesse hebt. Via de contactadressen kan je je vraag naar een stageplaats stellen aan de teamverantwoordelijke.

Schoolopdrachten

Vaak krijg je vanuit je schoolopleiding opdrachten waarvoor je informatie nodig hebt over het CAW. Op deze website vind je heel wat zinvolle info.
Neem ook eens een kijkje op de website van het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk. Zij zijn een expertisecentrum.

Als vrijwilliger

Wil je je vrije tijd zinvol invullen door je in te zetten voor mensen? Voel je je aangesproken door wat er reilt en zeilt in een CAW? Je hebt ervaring die je wil delen of je wil juist ervaring opdoen?

Word vrijwilliger bij het CAW!

Samen met vele vrijwilligers in het CAW kiezen we expliciet voor een solidaire samenleving. Dankzij die vele actieve burgers en jong en oud, wordt engagement en betrokkenheid zichtbaar en voelbaar. Dank je wel!
Wil jij ook als vrijwilliger je handen uit de mouwen steken, dan laten we je met plezier weten waar we in onze organisatie op zoek zijn naar mensen.

In het vacatureoverzicht op vrijwilligerswerk.be vind je alle actuele vacatures voor vrijwilligers in ons CAW.