CAW Noord-West-Vlaanderen

U bent hier

Samenwerking

CAW Noord-West-Vlaanderen werkt voortdurend samen om mensen nog meer en beter te kunnen helpen. Om het welzijn in onze regio te versterken.

Samen met andere CAW's

CAW Noord-West-Vlaanderen werkt intensief samen met andere CAW's. In West-Vlaanderen zijn er nog twee andere CAW's: CAW Centraal-West-Vlaanderen en CAW Zuid-West-Vlaanderen. Met hen werken we op provinciaal niveau samen, wanneer dat nodig is.

Samen met partners

We bouwen voortdurend aan partnerships met andere sociale organisaties in het gezondheids- en welzijnslandschap. We bundelen de krachten met spelers uit de arbeidsmarkt, de huisvestingsmarkt, de zorg voor mensen met een handicap, de jeugdhulpverlening, de ouderenzorg, en met gezondheidsinstellingen, scholen, verenigingenOCMW, stad of gemeente. Op die manier kan het CAW de mensen meer en beter helpen in de regio Noord-West-Vlaanderen.

Projecten en acties

Naast structurele samenwerking lopen er ook projecten en acties die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere organisaties. Op deze manier wil het CAW mensen helpen op te komen voor hun rechten en hun aanmoedigen om hun problemen zelf aan te pakken. En wil het bepaalde problemen aankaarten bij het brede publiek en de beleidsmakers.